Riihimäen Taido ry

Riihimäen Taido ry  on perustettu vuonna 2003. Ajatus oman seuran perustamisesta oli kytenyt Jyrki Martikaisella jo pitkään, mutta lopullinen päätös syntyi työkaverin Olli Tervon kiinnostuttua aloittaa harrastus. Matkat Riihimäeltä treenisalille Mäntsälään aiheuttivat välillä Jyrkille aikatauluongelmia ja toisaalta omalla paikkakunnalla ei taidoa vielä tuolloin tunnettu lainkaan. Näin käynnistyi seuratoiminta Riihimäellä.

Vuodesta 2003 lähtien Riihimäen Taidon suosio ja seuran jäsenmäärä ovat tasaisesti kasvaneet, mistä ovat osoituksena suositut peruskurssimme. Olemme lunastaneet paikkamme suomalaisten taidonharrastajien keskuudessa ja meidät tunnetaan osaavina sekä tunnollisina harrastajina. Haluamme myös tukea riihimäkeläistä kamppailu-urheilua. Riihimäen Taido valittiin vuonna 2009 vuoden taidoseuraksi.

Osallistumme aktiivisesti Suomen Taidon järjestämiin tilaisuuksiin ja seuramme kasvatit ovat pärjänneet hyvin kilpailussa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Vuonna 2006 kutsuimme niinikään kaikki Suomen taidokat kilpailemaan urheilutalolle omaan Riihimäki-cupiimme. Menestyksistä mainittakoon mm. Kirsi Virtasen saavuttamat Suomen Cup-mestaruudet sarjassa 6-3 kyu naiset sekä EM -ystävyyskisa tuplamestaruus Hollannista, Jenna Martikaisen SM -mestaruudet, Jiro Martikaisen MM -ystävyyskisa hopea Ruotsista, ja Jorma Liukkosen SM-hopea ja -pronssi sonen-sarjassa.

Taidohengen luominen

Seuran perusajatuksena on alusta alkaen ollut taidon vakiinnuttaminen  kamppailu-urheilulajiksi Riihimäelle. Pyrimme toiminnassamme painottamaan taidon erityispiirteitä ja monipuolisuutta sekä mahdollisuutta harrastaa lajia ikään ja sukupuoleen katsomatta. Hyvän taidohengen ylläpitäminen ja positiivinen suhtautuminen asioihin - niin salilla kuin salin ulkopuolellakin - ovat olleet perusarvoina kaikessa tekemisessämme.

Seuran hallitus

Seuran juoksevia asioita pyörittää hallitus, johon kuuluvat puheenjohtaja Jyrki Martikainen (4. dan renshi), varapuheenjohtaja Jyri Vuorela (1 kyu), taloudenhoitaja Terhi Martikainen, tiedottaja Kirsi Virtanen (1. dan) ja sihteeri Timo Vainio (1. dan).

mouseover