Taidokurssit Riihimäellä

Taidokurssit alkavat syksyllä ja kestävät syys- ja kevätkauden ajan. Kurssien lukumäärä riippuu osanottajien määrästä ja ikäjakaumasta. Syksyllä 2019 aloitamme kurssin lapsille ja aikuisille. Kurssijaossa pyrimme siihen, että kurssi on mahdollisimman yhtenäinen, mutta vanhemmat ovat toki tervetulleita samalle kurssille lapsensa kanssa. Lapset ja vanhemmat voivat käydä alkeiskurssilla samaan kellonaikaan, joten koko perheen harrastus on nyt mahdollista aloittaa.

Samalla käynnistyy myös kuntotaido -ryhmä, jossa harjoittelun pääpaino on kehon hallinnan, voiman ja notkeuden parantamisessa. Tämä ryhmä on ennen kaikkea suunnattu ikääntyneimmille, mutta mitään estettä nuorempienkaan osallistumiselle ei ole. Kuntotaidossa kiiruhdetaan hitaasti ja kuunnellaan kehoa parhaan toimintakyvyn mahdollistamiseksi. Kunnon kasvaessa voidaan treenejä tehostaa, mutta edetään kuitenkin ryhmän tason mukaisesti.

Kurssit pidetään Riihimäen Kamppailukeskuksessa (Teollisuuskatu 10). Asusteeksi sopivat verkkarihousut tms. ja t-paita. Harjoittelemme tatamilla  paljain jaloin.

Kurssin sisällöstä

Alkeiskurssilla opetetaan taidon perusteet (liikunta ja perustekniikat) ja valmennetaan kurssilaisia keväällä pidettävään vyökokeeseen. Harjoittelemme kerran viikossa ja yhden harjoittelukerran pituus on 1 tunti. Mukavan yhdessäolon lisäksi taido tarjoaa parempaa notkeutta, lihaskuntoa, koordinaatiokykyä ja itsepuolustustaitoa.

Hinta

Harjoituskauden (syys- tai kevät) jäsenmaksu hinta on tällä hetkellä 90 euroa. Koko vuoden harjoittelu maksaa siis yhteensä vain 180 euroa. Muita kustannuksia aiheutuu taidopuvun hankinnasta ja mahdollisesta vyökoemaksusta.

Jokaisen taidoharrastajan tulee hankkia taidolisenssi. Se on pakollinen Suomen Taidon järjestämissä tilaisuuksissa ja sisältää harjoitukset kattavan vakuutuksen (normaali vapaa-ajan vakuutus ei yleensä kata kamppailulajeja). Lue lisää taidolisenssistä ja -vaihtoehdoista Suomen Taidon sivuilta.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Lisätietoja antaa ja ilmoittautumisia vastaanottaa seuramme puheenjohtaja Jyrki Martikainen, puh. 040 587 0899 ja sähköposti jyrki.martikainen@riihimaentaido.com

Tervetuloa mukaan!

mouseover